NEWS

ACTUALITAT GRUP ROS

HISTÒRIA DEL GRUP ROS

A Grup Ros som especialistes en la distribució de peix fresc i congelat, a granel i envasat, a tots els canals de venta. Des de peixateries fins grans superfícies d’alimentació passant per caterings, hotels i restaurants. La nostra missió és satisfer a clients i consumidors aportant un valor diferencial a les seves necessitats. des de la compra a origen i la varietat fins a la preparació i elaboració de productes.

Gairebé nou dècades després de la fundació, la 4ª generació s’està incorporant a l’empresa amb el repte d'adaptar-la als nous hàbits i tendències de consum, com ja van fer amb èxit les generacions anteriors.

Cronologia del Grup ROS

L’origen de Grup Ros es remunta a l’any 1930, quan els fundadors Salvador Ros i Clara Montells van crear la primera empresa de la família de venta de peix al detall.

La 2ª generació, encapçalada per Francisco Ros i la seva muller Núria Valls, va ampliar el negoci familiar amb la venda a l’engròs, amb aquest objectiu van fundar al 1965, Pescados Ros, que es va convertir en tot un referent de la distribució de peix a la província de Girona.

La 3ª generació, amb Salvador Ros, Gemma Ros i Francesc Ros, va transformar i ampliar Pescados Ros convertint-la en una nova empresa:  Comerç de Peix Ros al 1983.

La 2ª i 3ª generació van crear Frigorífics Ros, l’actual Import / Export al 1985, per ampliar l’abast de l’empresa a altres canals de distribució. A més, per tal d’optimitzar el lliurement, es creà Transports de Peix Ros, l’actual Logística.

Al 2008 es funda el nou projecte empresarial del Grup: FRESKIBO. Una aposta per aportar solucions de peix als consumidors oferint productes adaptats a les noves tendències de consum.

YOU MAY ALSO LIKE